Oldalunkat mobilon elforgatva ajánljuk megtekinteni

Puli Space

Téridő Plakett

Egyedi lehetőség sikeres cégtulajdonosok számára.

Tegye cégét, történetét halhatatlanná!

A Puli Space magyar tulajdonú független űrvállalkozás csapata 10 éve dolgozik azon, hogy Magyarországot eljuttassa a Holdra.

Az elmúlt években számos nemzetközi versenyen, eseményen voltunk jelen, munkánk eredményességét és sikerét versenyeredmények és sikeres tesztek bizonyítják.

2010-2018
Google Lunar XPRIZE
Cégünket 2010-ben a Google Lunar XPRIZE (GLXP)-on, a világ legmagasabb díjazású technológiai versenyén való indulásra alapítottuk. Célunk, hogy eljuttassuk Magyarországot a Holdra, és a gyorsan növekvő magán Hold-ipar elismert szereplőjévé váljunk. 
2013-2015
Analóg tereptesztek
Sikeres tesztek holdi felszínhez hasonló terepeken (PISCES központ Maunacast misszió, Mauna Kea, Hawaii; MARS2013 küldetés, Szahara, Marokkó; AMADEE-15 expedíció, Alpok, Ausztria)
2014
Google Lunar XPRIZE Team Summit Budapest
A Puli Space volt a világ egyik legnagyobb technológiai versenéynek házigazdája Budapesten
2016
Szerződés az amerikai Astrobotic-kal
amely a NASA Commercial Lunar Payload Services (Kereskedelmi holdi hasznos teher szolgáltatások) programjának keretében 285 millió dolláros megbízást kapott tudományos műszerek Holdra juttatására.
2020
Elhoztuk a NASA fődíját
„Vízszaglászó” műszerünk, a Puli Lunar Water Snooper reményeink szerint akár már 2023-ban segíthet a Holdon található vízjég lelőhelyek feltérképezésében.
2020
Aranycsapatot a Holdra!
Sikeres közösségi finanszírozási kampány a Tőkeportálon, hogy megőrizzük a csapat emlékét az örökkévalóságnak.

További részleteket itt talál: Tőkeportál Puli kampány

2021
A következő lépés a Hold felszíne!
A Téridő Plakett segítségével egyedi kulturális és társadalmi lenyomatot hagyunk az örökkévalóság számára a Hold felszínén

Vegyen részt Ön is! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Tájékozódjon ajánlatainkról oldalunkon!

2022-2023
A NASA Támogatásával kutatunk majd a Hold felszínén
A "Drágám, összepréseltem a NASA rakományát - a folytatás" verseny nyerteseként a Puli Holdi Vízszimatoló (Puli Lunar Water Snooper) néven vízbázis kutató eszközt készítünk a NASA támogatásával.

A Szimatoló sikeres tesztek után, a NASA elkövetkező CLPS (Commercial Lunar Payload Services, kereskedelmi holdi hasznos teher szolgáltatások) küldetéseivel juthat el a Hold felszínére 2022-2023 során, hogy segítsen az ott megtalálható erőforrások feltérképezésében és azok kiaknázási lehetőségeinek vizsgálatában. 

2021 első felében felkerül az Astrobotic Peregrine nevű holdi leszállóegységére Legyen ott az Ön cége is!
Ha felnéz majd a Holdra, a Lacus Mortist keresse a szemével
Mi az a Téridő Plakett?
Hogyan őrződik meg a halhatatlanság számára a Téridő Plakett tartalma?

Egy olyan szöveggyűjtemény, amelynek tartalmát magánszemélyek és cégek szabadon állíthatják össze. Egyedi kulturális és társadalmi lenyomat arról, hogy mit tartunk fontosnak 2020-ban, mit tartunk megőrzendőnek a halhatatlanság számára.

Jelenleg is fut közösségi finanszírozás kampányunk a Tőkeportálon, melynek segítségével az Aranycsapat emlékét őrizzük meg az utókor számára.

A szövegek egy több tízezer évig is olvasható alumínium táblán kerülnek elhelyezésre, ami a leszállóegységgel együtt a Holdon marad.

A szövegeket itt a Földön is elhelyezzük a Hallstatt híres, hétezer éves sóbányájában, amelyen belül egy időkapszula is működik, Memory of Mankind (MOM) néven. A MOM célja minél több információt megőrizni az emberiség kultúrájából a jövő számára.

Hogyan kell elképzelni a Téridő Plakettet?
Hogyan jut el a Holdra a plakett?

A Plakett tulajdonképpen egy a holdi körülményeknek is ellenálló fémből készült tábla, melyen mikrofilm-szerűen lehet majd olvasni és látni azokat a tartalmakat, melyeket a különböző szponzorok, cégek és magánszemélyek tartanak fontosnak. 

 

 

A Hallstattban elhelyezésre kerülő keramikus mikrofilmből készítünk egy másodpéldányt, ami a Holdra utazik.

A szállításról az Astrobotic cég Peregrine nevű leszállóegysége gondoskodik, amit egy Vulcan Centaur rakéta segítségével indítanak útnak várhatóan 2021 végén, a floridai Cape Canaveral 41-es indítóállásáról.

Az Apollo-17 1972-es útja óta ez lesz az első küldetés, amikor ismét amerikai holdi leszállóegység indul az űrbe.

A Puli Téridő plakett az Astrobotic és Puli Space Technologies megállapodása révén jut el a Hold felszínére és a tervek szerint így kerül majd elhelyezésre a leszállóegységen.

Miért ajánljuk a cégvezetőknek?
Milyen további lehetőségeket rejt a Téridő Plakett?
Mennyibe kerül?

Tudjuk, hogy az elmúlt évtizedekben Magyarországon felépíteni egy sikeres céget emberfeletti munkát jelentett. Mégis van a cégek kötött pár olyan, amely kiállta az idő próbáját, a kívülállók számára sokszor nem is ismert, hogy milyen fejlődési folyamaton kellett ahhoz keresztül mennie, hogy megkerülhetetlen szereplője legyen piacának.

A jelenlegi, pandémia által generált bizonyosan átmeneti gazdasági és társadalmi helyzet az egyénként túlterhelt cégvezetők számára vissza nem térő lehetőséget biztosít az újragondolásra, újratervezésre. Ennek természetes része a számvetés és az elmúlt évek eredményeinek végiggondolása.

Ha megtörtént a számvetés és világossá vált, hogy mik azok a mérföldkövek, kiemelkedő teljesítmények, amelyek érdemesek arra, hogy az utókor számára megőrzésre kerüljenek, akkor jó szívvel ajánljuk ezt a vissza nem térő lehetőséget.

Legyen Ön és az Ön cége is a kiválasztottak között, akik története megőrzésre kerül a halhatatlanság számára!

A cég története nem csak a Holdon és a Memory of Mankind gyűjteményben kerül majd elhelyezésre, hanem egy díszoklevél mellett konkrét Marketing és PR tevékenységre is felhasználható színes összefoglaló elkészítésében is segítünk.

egy A4-es lapnyi szöveg csak 99.900 forintba kerül, hosszabb szövegért értelemszerűen többet kell fizetni. Lehetőség van egyedi grafikai elemek megjelenítésére is, erre egyedi kalkulációt készítünk.
A különféle opciókat a megrendelőlapon tudja megnézni és kiválasztani.

Példa egyszerű szöveges megjelenásre

Szöveges megjelenés a plaketten kiegészítve PR megjelenéssel

Akár logo is megjelenítető a Téridő Plaketten!

Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt.

Dorsum Investment Software - Dorsum’s corporate vision is to be Moon’s top investment software & solutions provider for investment and wealth management service firms. Dorsum’s mission is to be the premiere, stable partner of financial institutions in the transformation of their digital investment services to increase their client base and generate higher returns. To reach our vision and accomplish our mission, we focus on client specific needs, providing user-first innovative products to serve those needs. We deliver exceptional quality, service-based, easy to integrate modular investment software solutions with consulting expertise, raising the operational effectiveness of our partners, and enhancing the client user experience. Dorsum’s employees described the company in 2020 as: Rolling Stone, Innovation, Inspiration, Creativity, Biodiversity, Connect, Challenges, Dorsuper, FINNOVATIVE, FintechFamilyForum, Excogitation, JIRA, Pride, Dorsummary, HungaryTech, Phoenix, Down-to-earth, Teamwork, Dorsumistic, Talent, Dorsy, Family, Support, CR, Garden party, Vote Dorsum!, 01001000 01110101 01101110 01100111 01100001 01110010 01111001, WealthTech Thought Leadership, Clavis in the air, CLVS, Ruler, Full sync In 2020, Gyula Csorba, the Chief Strategic Director and Deputy CEO of Dorsum Co. Ltd., was honored to receive the IVSZ - Tibor Gyurós Manager of the Year award. The IVSZ – Association for the Digital Economy has been awarding excellence in the Hungarian market since 1997. The Tibor Gyurós award, which commemorates the founder of the IVSZ Association, has been handed out to professionals and companies who have done exceptional work in the IT industry. “It is an honor that as the Chief Strategic Director and Deputy CEO of Dorsum Co. Ltd., I was granted the Manager of the Year award in 2020. Since this award recognizes the work of the whole company, the honour is shared with my colleagues as well. The professionals working in IT are ‘rock stars’. They are creative, they like to have their imagination unleashed, they want to create and they strive for professionalism, often at the expense of deadlines. However, at Dorsum we know that IT is an integral part of the global economy and everyday life, so it also needs to be efficient and delivered on time. For value creation however, the important ingredients are not raw materials or machines, but the expertise and the hard work of the people behind them.” – said Gyula Csorba when receiving the award.

Költség

Egy A4-es oldalnyi terjedelmű szöveg már 99'000 Ft + ÁFA-tól

Varinex Kft.

A Varinex Kft nem csak szöveges tartalmat készített, de egy olyan kiállítható emlék oklevelet is kap, amely bemutatja a vállalat egyedi 25 éves történetét, a két alapítót és azokat a mérföldköveket, melyeken keresztül világszinten is elismertséget szerzett a cég.

Költség

A szöveges tartalom a szöveg terjedelme szerint, egy A4-es oldalnyi terjedelmű szöveg már 99'000 Ft + ÁFA-tól. Hosszabb szöveges tartalom esetén és egyedi oklevél igények esetén egyedi megállapodás lehetséges.

Lehetőség van logo megjeleítésére is

A technikai korlátok miatt a logo egyszínű változatban tud megjelenni és minden esetben egyeztetni kell a kicsinytett méret miatt megjeleníthető részletességet.

Költség

A Plakett terjedelméből elfoglalt terület a kalkuláció alapja. Már 250'000 Ft + ÁFA áron elérhető. Természetesen kombinálható szöveges tartalommal is. Előzetes egyeztetést kíván. A megfelelő méret kiválasztásában technikai segítséget nyújtunk.
Jelentkezzen most! A helyek a jelentkezések arányában fogynak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most! Töltse ki az alábbi linken található jelentkezést és amint lehet megkeressük a részletek megbeszélésére.

A jövőben partneri együttműködés reményében üdvözlettel
Dr. Pacher Tibor
Leader Team PuliSpace / CEO