008 – A Tőkeportál Startup vállakozása és befektetője 2020

A Startup Campus, a Founder Institute, a Startup Hungary, a Startup Maffia, Global Startup Awards , a RocketShepherd és a Tőkeportál nevében meghirdetett szavazáson 2020 decemberében
* 🏆Romhány Gergely és a TrustChain nyerte az Év Startupja/Startuppere díjat
* 🏆Balogh Petya és a Baconsult Kft pedig az Év Startup Befektetője Díjat.

A Tőkeportál a regionális startup-ökosztéma számára kínál piacteret. A startupok a tokeportal.hu közösségi finanszírozási platformon indított népszerű kampányok révén szereznek befektetőket és ügyfeleket egyaránt, miközben befektetők ezrei juthatnak befektetési lehetőséget. Küldetésünk, amivel a Holdra jutást is támogatjuk, hogy egy élénk, fenntartható, bővülő hazai vállalkozói és befektetői ökoszisztéma jöjjön létre.

Romhány Gergely, a TrustChain alapítója és vezetője
“A híres felfedező Shackleton mondta: az optimizmus az igazi erkölcsi bátorság. Semmi sem lehet igazabb egy startup életére, és ez volt számunkra is a vezérlő elv az elmúlt 4 évben. Hittünk benne, hogy amit csinálunk azzal értéket teremtünk és olyat hozunk létre ami segíteni fogja, jobbá teszi a mindennapi működését az embereknek és cégeknek. A nehéz időszakokban is kitartottunk a célunk mellett, és ezt tanácsoljuk mindenkinek, aki startupot alapít.”

Balogh Petya, Maja és a Baconauták
“A Baconsult befektetési portfólió 2021 áprilisában: BIX, BOOKR Kids, CleanGo, CodeBerry, Commsignia, CX-Ray, DevMads, DiabTrend, DreamJo.bs, Enduraid, eSzerzodes, Flóra MiniWash, Forever Hands, Green Fox Academy, imagiLabs, Indivizo, Jógakaland, Kisbabámnak, Logiscool, Mártogatós, Medio, Munch, Osteroo, Prefixbox, Plukkido, Pocket Guide, RealMonitor, Roksh, StyCut, WorkLife, Homokszemek vagyunk csak, de azon vagyunk, hogy megkarcoljuk az univerzumot. Üdv, Petya, Maja és a Baconauták!”