011 – Tokkészítő Kft.

A Tokkészítő  Kft. 1957 óta foglalkozik fa alapú dísz-tokok, kitüntetés-tokok, ékszer-tokok és evőeszköz-tokok, valamint natúr rétegelt falemez tokok (dobozok) készítésével. A tokkészítés célja olyan tárolóeszköz készítése, amelyben a felhasználó az átadni kívánt tárgyakat biztonsággal elhelyezheti.

Készítünk minden olyan eszköz vagy dísztárgy részére  tokot, melyet tulajdonosa ajándékozni kíván,  vagy éppen külső hatásoktól szeretne megvédeni.

Termékeinket  TERMÉSZETES ANYAGOKBÓL – zömében kézműves munkával, EGYEDI TERVEZÉSSEL -, nemes anyagok, – mint fa, bőr, textíliák stb. – felhasználásával gyártjuk.

GYÁRTMÁNYAINK:

Érem-, plakett- és kitüntetés-tokok, a hozzájuk adományozó okiratok tárolására szolgáló mappák vagy oklevélhengerek.

Ezen termékeink méretben, színben és kivitelben a megrendelő kívánságának megfelelően alkalmazkodnak az elhelyezni kívánt tárgyhoz. Kialakításánál figyelembe vesszük azt is, hogy a kitüntetések milyen alkalomból kerülnek átadásra. A tokokon és a mappákon – azok felületén – kívánság szerint elhelyezzük a CÍMERT vagy FELIRATOT présaranyozással vagy szitázással .

Ezen termékeink méretben, színben és kivitelben a megrendelő kívánságának megfelelően alkalmazkodnak az elhelyezni kíván termékhez.

Büszkék vagyunk arra, hogy az országban rendezett ünnepségek, kitüntetések alkalmával a mi termékeink jelennek meg méltó módon alkalmazkodva a kitüntetés tárgyához. Legnagyobb örömünkre, köztársaságunk elnöke az általunk gyártott tokban adja át országunk legmagasabb állami és kormánykitüntetéseit.